BULUT: NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK


 

AK Parti ailesi bir araya geldi

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Meclisi, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yoğun katılımın sağlandığı programa AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zekeriya Özak, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık ve Ayşe Mamat, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını İbrahim Şirin yaptı

Divan heyetinin oluşmasının ardından başlayan programda açılış konuşmasını AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin yaptı. Derince İlçe Teşkilatı olarak seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Şirin, “Gerek ana kademe gerekse kadın ve gençlik kolları seçimlerini tamamlayarak 2019 öncesi yeniden güç tazeledik. İl kongresinin de tamamlanmasıyla birlikte artık Kocaeli olarak 2019 seçimlerine tam anlamıyla hazır olacağız. 25 Şubat’ta yapılacak olan il kongresinin şimdiden başkanımıza ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz Derince teşkilatı olarak o gün de her zamanki enerjimizle genel kurulda olacağız. Bugün burada Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’un hayata geçirdiği projeleri hep birlikte değerlendirme imkanı bulacağız. Hepimizin ortak amacı Derince’ye hizmet etmek” dedi.

Şeker: 2019 seçimleri büyük önem taşıyor

İlçe Başkanı Şirin’in ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de önemli mesajlar verdi. AK Parti belediyelerinin gerek Kocaeli gerekse ülke genelinde çok başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Şeker, “AK Parti olarak en büyük misyonumuz vatandaşımıza hizmet etmek. Bugün de burada Danışma Meclisi’nde teşkilatımız ile bir araya gelerek hem geride kalan 4 yılı değerlendiriyoruz hem de halkımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bunun istişaresini yapma imkanı buluyoruz. Bugüne dek çok güzel eserler üretildi. Bundan sonra da hep birlikte belediye başkanımız, teşkilatımız el ele vererek çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. 2023 ve 2071 hedefiyle çıktığımız bu yolda 2019 yılında düzenlenecek seçimler bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817