BULUT: SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPALIM
 “Yürüyüş parkurlarımız mevcut”

Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sinan Öztürk, Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Serkan Şenel ve Dr. Elvan Gözcü, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ın da hazır bulunduğu programda sağlıklı yaşam için vatandaşlarla birlikte yürüyüşler organize ettiklerini belirten Başkan Bulut, “Sporun yaşamın bir paçası olması için çeşitli alanlarda yürüyüş parkurlarımız mevcut. Halkımızı spor yapmaya teşvik etme noktasında da bu alanlarda yürüyüşler organize ediyoruz” dedi.

 

“Sabah yürüyüşleri yapıyoruz”

Çınarlıdere, Harikalar Sahili, Çenedere ve Kaşkaldere gibi alanlarda sağlıklı yaşam için yürüyüş parkurlarının bulunduğunu belirten Başkan Bulut, “Çınarlıdere’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımlarıyla sabah yürüyüşleri organize ediliyor. Bunun yanında Harikalar Sahili’nde de zaman zaman sağlıklı yaşam için sabah yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın da katılmasını sağlamak için gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Halkımız da bu yürüyüşlere katılarak sporla birlikte daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817