BULUT: ÜLKESİNE FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ
 “Belediye başkanı modacı gibidir”

Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen programda stajyer öğretmenlere yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Şube Müdürü Turan Çetiner ve  stajyer öğretmenler katıldı. Gerçekleşen organizasyonda belediye başkanının bir modacı gibi olduğunu söyleyerek konuklarla projelerini paylaşan Başkan Bulut, “ Bir belediye başkanı modacı gibidir. Kenti hizmetler ve projelerle giydirmesini iyi bilmesi gerekir. Bizler çalışmalarımız öncesinde ilk etapta hayal ediyoruz. Bu hayallerimizi projelendirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

 

Kültür merkezi yapılacak

Sosyal amaçlı projeler olarak kültür merkezleri inşa edeceklerini belirten Başkan Bulut, “Yapacağımız kültür merkezleri içerisinde öğrencilerimize yönelik eğitici faaliyetleri rahatlıkla düzenleyebileceksiniz” dedi. Programda ortaokulların katıldığı 23 Nisan Futbol Turnuvası’na da değinen konuklar bu tür organizasyonların düzenlenmesinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür etti. Stajyer öğretmenlerin sorularını yanıtlayan Başkan Bulut, okullara yapılması istenen spor salonu hakkında da açıklamada bulundu. Bulut, “Okullarımıza spor salonu yapılması noktasında Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmalar devam ediyor. Tüm ilçelerimizde, belirlenen program dahilinde okullarımızın mevcut alanları değerlendirilerek bu hizmetin hayata geçirilmesi hedefleniyor” diye konuştu.

 

“Okullarımıza destek veriyoruz”

Okullara maddi ve manevi desteklerinin devam ettiğini de söyleyen Başkan Bulut, “Okullarımızın taleplerini hassasiyetle dikkate alıyoruz. Okullarımıza maddi ve manevi elimizden geldiği kadar bütçemiz doğrultusunda her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi. Eğitimin toplumun olmazsa olmazları arasında yer aldığını belirten Bulut, “Eğitim bizler için olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Eğitimli bireylerimizin olması ülkemiz ve milletimiz için büyük avantajdır. Sizler öğrencilerimizi en güzel şekilde yetiştirmelisiniz. Öğrencilerimizin başarılı olmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

Karabayır’dan Başkan Bulut’a teşekkür

Ülkesine ve milletine faydalı bireylerin yetiştirilmesi gerektiğini aktaran Başkan Bulut, “Başarılı bir öğrenci tüm notları 100 olan bir öğrenci değildir. Bizim için ailesine, çevresine, ülkesine ve milletine faydalı bireyler yetiştiren arkadaşlarımız iyi bir öğretmendir. Bundan dolayı öğrencilerimizin başarılı olduğu noktaları iyi belirlemeliyiz” dedi. Programda kapanış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, “Eğitime her konuda destek olan eğitimcinin yanında olan bir başkanımız var. Taleplerimiz bugüne kadar daima karşılandı. Bu açıdan kendimizi şanslı hissediyoruz. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizlere de yeni mesleğinizde başarılar diliyorum. İnşallah vatanımıza milletimize güzel evlatlar yetiştirirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817