Bulut: Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz
 Taşköprü Bölgesi 14. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağa Yemeği'ne katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yeni Türkiye’yi bu birlik ve beraberlik duyguları ile inşa edeceğiz” dedi.

 

Yemeğe katılım yoğundu

Bu yıl 14’ncüsü organize edilen Taşköprü Bölgesi Hasat Sonu Festivali, İshakçılar’da düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağa Yemeği ile son buldu. Programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Derince Taşköprülüler Dernek Başkanı Nusret Özcan, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Doç. Dr. Öznur Gökkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Sezgin Sert, belediye daire müdürleri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Taşköprü Bölgesi 14. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağa Yemeği, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından yapılan yemek sunumu ile başladı.

 

Güreş Ağası’ndan teşekkür

Organizasyonda açılış konuşmasını yapan Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Sezgin Sert, Taşköprü Bölgesi Hasat Sonu Festivali’ne ve güreşlere destek veren Derince Belediyesi’ne, derneklere, kooperatiflere ve muhtarlara tek tek teşekkür etti. Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Nusret Özcan da 14. Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Sert’e teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Düzenlenen yemek programında davetlilere seslenen Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yeni Türkiye’yi bu birlik ve beraberlik duyguları ile inşa edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek çalıştığımız müddetçe tüm engelleri rahatlıkla aşarız” dedi. Başkan Bulut ayrıca organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Güreşe sevdalı arkadaşlarımız bu işe gönül verdiği sürece ata sporumuz olan güreş daima yaşatılacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KUL HAKKI 9 yıl önce

kul hakkı yemeği öğreterek müfürleri öğretmen yaparak paralellerden kurtulayım derken yeni paraleller oluşturarak mı yeni türkiye oluşturacak acaba buna inanıyor mu acaba güldürmeyin beni yeni türkiye ismet paşa nın dönemine kızıp diktetör bir türkiye oluşturmaktır. acaba mühendis olan mor bulut buna inanıyormu. kul hakki yiyenlerin yeni türkiyesi

banner2817