BULUT: YÜZME HAVUZU DEĞER KATACAK

Berberoğlu ve Çintimar’ı ağırladı

İlçeye değer katacak olan projeleri belirlerken istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu doğrultuda çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Bulut, son olarak AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Berberoğlu ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve kurum yetkililerini konuk etti. İlk olarak AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Berberoğlu ile görüşen Başkan Bulut, bu görüşmesinde geride kalan üç buçuk yıllık süreçte yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları projelerle ilgili istişarede bulundu.

Derince sporun başkenti olacak

Derince’yi herkesin yaşama noktasında tercih ettiği bir ilçe haline getirdiklerini belirten Başkan Bulut, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve kurum yetkilileri ile olan görüşmesinde ise sportif alandaki tesisleşmeye vurgu yaptı. Yavuz Sultan Mahallesinde inşa edilen ve artık açılışı yapılacak olan Yüzme Havuzu’nun Derince için çok önemli bir kazanım olduğunu belirten Başkan Bulut, “Yüzme havuzu projemizin hizmete girmesiyle birlikte Derince’miz sporun merkezi olacak. Buradan birçok şampiyon sporcu yetişecek. Bununla birlikte Yenikent’te hizmete girecek olan Sporcu Fabrikası ile Derince sporun başkenti olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817