banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bulut;Derince Hak Ettiği  Noktaya Gelecek
 AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu toplantıda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, projelerin hayata geçmesiyle birlikte Derince’nin hak ettiği noktaya geleceğini söyledi

 

Çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Derince’nin vizyonunu değiştirecek projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, davetli olduğu toplantılarda projelerle ilgili detaylı bilgiler veriyor. Başkan Bulut son olarak AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu toplantıda İlçe Binası’nda partililerle bir araya geldi. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ve mahalle temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Bulut, yapımı devam eden ve başlaması planlanan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Rutin hizmetler aksamıyor

Burada yaptığı konuşmada Derince’nin geleceğini şekillendirecek projelerin startını verdiklerini belirten Başkan Bulut, “İlçemizde her bölgenin, her mahallenin talebine göre öncelikleri belirleyerek projelerimizi şekillendirdik. Belirlediğimiz prensipler doğrultusunda rutin hizmetlerimizi aksatmadan vizyon projelerimizi de uygulamaya başlıyoruz. Bu doğrultuda ilk etapta Yavuz Sultan Mahallesi’nde yüzme havuzu projemizin ihalesini tamamladık ve Kent Meydanı’nda Şelale projemizle alakalı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Projeler bir bir uygulamaya geçiyor

Projeleri sinevizyon eşliğinde aktaran Başkan Bulut, “Otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu ile trafiği rahatlatacağız. Yenikent’te yeni camii projemiz var. Yine halkımızın talepleri neticesinde Kapalıçarşı’yı hizmete sokacağız. Sanayi Sitesi, Yavuz Sultan Mahallesi’nde spor kompleksi, Yelken Kafe projelerimizin yanı sıra Çenesuyu’na yaptığımız yatırımlarla fabrikamızı büyüterek, üretim kapasitesini arttırıyoruz” dedi. Sinevizyon gösterisinin ardından, kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Bulut, Derince’nin hak ettiği noktaya gelmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826