banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BULUT;DERİNCE'MİZ MARKA KENT OLACAK
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Toplumun her kesiminin büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini belirten Başkan Bulut, halkla iç içe bir yönetim anlayışını benimseyerek Derince’yi marka kent haline getireceklerini ifade etti.

 Tebrik ziyaretleri sürüyor

Mazbatasını aldıktan sonra Derince Belediye Başkanlığı görevine başlayan Ali Haydar Bulut’a makamında birçok ziyaret gerçekleştiriliyor. İlk olarak 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve bu dönem ikinci kez belediye başkanı seçilen Ali Haydar Bulut, vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Bulut’a tebrik ziyaretinde bulunanlar arasında Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, genel sekreter Gültekin Görüm, yürütme kurulu üyesi Nurhayat Güldüren, Derince Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Adnan Balcı, Derince Yıldırım Camii Derneği yöneticileri, Galaksi AVM ve Ramada Otel'in sahibi Kemalettin Akkurt da yer aldı.

 Her kesimden yoğun ilgi

Başkan Bulut’u ayrıca Kiğı-Yayladere Dernek Başkanı Yaşar Baş ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve yönetimi, Sırrıpaşa Ortaokulu Müdürü Ziya Akça, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri de ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da, konuklarına teşekkürlerini ileterek, ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini belirtip “Bizler makam ve mevki için bu koltuklara talip olmadık. Tek amacımız yapacağımız projelerimizle Derince’mizi marka kent haline getirmek ve güzel yarınlara hazırlamak. Bu noktada toplumun tüm kesimlerinden gelecek olan fikirlere açığız.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826