Bulut’tan  24 Kasım mesajı
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yayınladığı mesajda gelecek nesillerin teminatı olan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bir mesaj yayınlayarak, eğitim camiasının bu anlamlı gününü kutladı. Mesajında öğretmenlerin kutsal bir görev icra ettiğine vurgu yapan Başkan Bulut “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük emekleri olan ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizi bu anlamlı gün nedeniyle bir kez daha saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyorum. Yeni Türkiye hedefiyle çıkılan bu yolda büyük bir özveri gösteren öğretmenlerimiz geleceğin aydınlık yüzünün de mimarı olacaktır” dedi. Başkan Bulut, mesajının sonunda ise “Ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anarken, üzerimizde emeği olan öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum” diyerek bu anlamlı günle ilgili duygularını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817