banner2779
banner2752
banner2750

BULUT’TAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
 Kararlar oybirliğiyle

Derince Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Salonu’nda gerçekleşirken toplantıyı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetti. Divan katipliklerini Abdullah Yalçınkaya ve İbrahim Eren’in yaptığı mecliste görüşülen 3 gündem maddesi oy birliği ile karara bağlanırken, dilek ve temenniler bölümünde 1 Kasım seçimleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. CHP grubu adına söz alan Nihat Değer ve MHP grubu adına konuşan Hakan Karakaş’ın 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarına yönelik olarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletmelerinin ardından Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da seçim sürecine ilişkin yorumda bulundu.

 

Başkan Bulut’tan mesajlar

1 Kasım seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Bulut “1 Kasım tarihinde yapılan seçimlerin başta Derince olmak üzere, kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Demokrasinin işleyebilmesi için milli iradeye saygı duymak lazım. Milli irade tercihini sandığa yansıtmıştır. Bizim için önemli olan vatanımıza hizmet etmek, gerisi teferruattır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bütün olumsuzlukları bertaraf ederiz. Ülkemize hizmet etme noktasında iktidar kadar muhalefete de büyük görev düşüyor. Eleştiriler, yanlış anlamalar olabilir ama önemli olan samimiyettir. Muhalefet yanlışları elbette söylemeli ama yapılan iyi şeylerin de yanında olmalı” dedi.

 

Derince FK kuruluyor

Toplantıda ayrıca Derince’de kurulacak olan yeni spor kulübü ile ilgili bilgi de veren Başkan Bulut “Yeni bir kulüp kurma aşamasında hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Derince FK adı altında kuracağımız bu kulübümüzün oluşumunda muhalefet gruplarının da işin içinde yer almalarını istiyoruz. Oluşacak olan yönetim kuruluna muhalefetin de vereceği isimlerle kulübümüz çok daha geniş bir yelpazeye hizmet etmiş olacak. Derince Futbol Kulübü’nün faaliyetlerinde sizlerin varlığı bizim için önemli. İnşallah güzel projelere hep birlikte imza atacağız” dedi. Başkan Bulut’un konuşmasının ardından toplantı, bir sonraki meclis tarihinin 1 Aralık saat 17:00 olarak belirlenmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751