BULUT’TAN DERNEKLERE MÜJDE
 Türkiye’nin küçük bir mozaiğiyiz

Katılımcı yönetim anlayışı gereği sivil toplum kuruluşları ile istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez genel kurul sürecini yakın zaman içerisinde tamamlayan Derince Sivas Kangal ve Çevre Köyleri Derneği temsilcileri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Ali İhsan Akpınar, başkan yardımcısı Nihat Yıldırım, muhasip Dilek Karataş ve yönetim kurulu üyesi Abdülkadir Şahin’in gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Bulut, yeni göreve başlayan yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Dernek temsilcileriyle yaptığı konuşmada her bölgenin kendine has ayrı bir güzelliği olduğunu belirten Başkan Bulut, “Derince’miz farklı kültürlerin buluştuğu Türkiye’nin küçük bir mozaiğini oluşturuyor. Derneklerimiz Derince’mizin kültürel zenginliğidir” dedi.

 

Derince’ye değer kazandıracak proje

Kadırga alanı olarak bilinen mesire alanında hayata geçecek projenin dernekler açısından da büyük önem teşkil ettiğini ifade eden Başkan Bulut, “İçerisinde sporcu kampları, yaşlıların konaklama evleri, sosyal tesislerin olduğu sosyal kültürel faaliyetlerin gerçekleşeceği bu alanın inşaası için tüm planlamamızı yaptık. Bu projemiz hayata geçtiği zaman Derince’de faaliyet gösteren derneklerimizin de ortak kullanımına açılacak ve ilçemize değer katacak” dedi. Derince Sivas Kangal ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ali İhsan Akpınar da derneklere yönelik katkıları nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkürlerini ileterek “Bugüne kadar her zaman derneğimize katkı sunan başkanımızın yapacağı yeni projelerde de bizlerin yanında olacağına dair inancımız tamdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817