BULUT’TAN EĞİTİME DESTEK
 Ortaokullara bilgisayar ve yazıcı

Derince’de eğitim veren kurumların hem eğitici faaliyetlerine destek olan hem de okulların fiziksel eksiklerinin giderilmesi noktasında katkılarını esirgemeyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, eğitim camiasının yanında olmaya devam ediyor. İlçede eğitim veren ortaokulların ihtiyaçları doğrultusunda Belediye Meclis Salonu’nda okul müdürleriyle bir araya gelen Başkan Bulut, her okula birer bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

 

Eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz

Okulların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Bulut, yaptığı konuşmada “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize katkı sunacak her türlü çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bilgisayar dağıtımı okullarımıza yaptığımız katkılarımızdan sadece bir bölümü. Bizler bundan sonra da ilçemizin ve ülkemizin gelişmesinde faydası olacak her türlü projenin yanında olacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817