banner2779
banner2752
banner2750

Bulut’tan Genel Sekreter Bayram’a ziyaret

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Genel Sekreter Bayram’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette memnuniyet mesajları verildi.

 

HİZMETLER ARTACAK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Genel Sekreter Bayram’ın İSU Genel Müdürlüğü görevi boyunca başarılı işlere imza attığını ifade ederek” Bayram Bey yeni görevinde de Kocaeli’ye güzel projelerle hizmet edeceğine inanıyorum. Kentimizdeki hizmetler İlhan Bayram ile daha da çoğalacak” dedi.

 

GÖREVİMİZ DAHA İYİ HİZMET

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Genel Sekreter İlhan Bayram “Kocaeli tüm özellikleriyle örnek bir şehir. Bu şehri daha yaşanılabilir bir kent yapmak ve refah seviyesini yükseltmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu bir bayrak yarışı, bayrak bizde olduğu sürece elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizim görevimiz halkımıza daha güzel hizmetler vermektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751