BULUT’TAN KANDİL MESAJI
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bulut mesajında, “Manevi duyguların en üst seviyelere ulaştığı üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nde ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluşun vesilesi olan mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’nde ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Maneviyatın en üst seviyelerde olduğu bu günlerde gönül kapılarımızı ardına kadar açarak kin ve nefret duygularından arınarak milletçe el ele vermeliyiz. Bu mübarek günlerin dünyaya barış ve huzur getirmesi dileklerimle tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817