Bulut'tan Milletvekiline Yanıt
Her fırsatta Belsa esnafı üzerinden siyaset yapmayı alışkanlık haline getiren CHP'li yöneticilere bu alışkanlıklarının kar değil zarar getireceğini ifade eden Bulut, "Kendi amaçlarınız için Belsa esnafını istismar etmekten bıkmadınız mı?" diye sordu. 

Ensar Öğüt'ün açıklamalarını değerlendiren Bulut, "Sayın Ensar Öğüt sanırım Belsa'yı 18'er metrekare dükkanlar şeklinde kendi ufukları kadar dar yapan, asansör boşluklarını ve ortak alanları bile satarak bu karmaşanın mimarı olanın kendileri olduğunu unutmuş olmalı ki; Belsa üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Üzülerek hatırlatırım ki Belsa'daki sorunların mimarı sizsiniz" dedi. 

CHP tarafından adeta arapsaçına çevrilen Belsa'yı cazibe merkezine çevirmek adına yoğun bir gayret gösterdiklerini ve mesafe kat ettiklerine dikkat çeken Bulut, "Belediye başkanları şehrin yönetimine aday olur. ve o şehirdeki bütün kesimlere yönelik mesaj verir. Sayın Öğüt'ün sözlerine bakınca yönetime aday olduğunu zannediyor insan. Eğer Belsa yönetimine adaylık için ısınma turları atıyorsanız bir diyeceğimiz yok. Ancak Belediye Başkanlığı adaylığı için siyasi manevra yeri olarak Belsa'yı görüyorsanız bu size oy kazandırmaz aksine oy kaybettirir. Lakin Belsa esnafı da İzmit halkı da kimin kendisine hizmet ettiğini kimin ise kendisi üzerinden siyaset yaptığını çok iyi ayırt edebiliyor" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817