banner2779
banner2752
banner2750

BUNLARIN DERDİ TÜRKİYE DEĞİL

Başkan Bulut’tan Kooperatif Ziyareti

Derince Belediyesi'nin bu yıl mahallelerde düzenlediği iftar programlarının yedincisine İshakçılar ev sahipliği yaptı. İshakçılar'da gerçekleşen iftarın ardından Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Çavuşlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. 4 yıllık hizmet süreçlerinde İshakçılar’a çok önemli eserler kazandırdıklarını belirten Başkan Bulut, “Yaptığımız yatırımlarla İshakçılar’ı spor üssü haline getirdik. Türkiye’ye örnek nitelikte olan Er Meydanı projemizi ve spor kompleksimizi tamamlayarak bölgemize kazandırdık. Yine içerisinde 300 kişilik düğün salonu bulunan çok amaçlı Kültür Merkezi’ni halkımızın kullanımına açtık. Bununla birlikte Karagöllü Mahallemizde yer alan Dümbüldek Suyu Mesire Alanımızı halkımızın hizmetine sunduk. İnanıyorum ki şifalı suyu, mesire alanı, sosyal donatıları ve yürüyüş yolları ile bölgemiz artık çok daha ilgi görecek” dedi.

Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için çok kritik bir viraj olduğunu belirten Başkan Bulut, “Dış güçler tarafından ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara hep birlikte şahit oluyoruz. Geçmişte farklı şekillerde ayak oyunları yapıyorlardı şimdi ise ekonomi üzerinde algı yaratmaya çalışıyorlar. Fakat biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe oynanan bütün oyunları bozacağız. Güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerle birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi. Muhalefetin Türkiye’yi ileri taşımak gibi bir amacı olmadığını belirten Başkan Bulut, “Devleti yönetmek için hesap yapmıyorlar. Devleti yönettirmemek için hesap yapıyorlar. Bunların derdi Türkiye değil” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751