banner2779
banner2752
banner2750

Bunu'da gördük
TAKSİM Gezi Parkı’na destek için yurt genelinde başlatılan ve İzmit’te de yapılan “Duran adam” protestolarına karşı ilginç bir eylem gerçekleştirildi. Her hafta Sabri Yalım Parkı’nda toplanarak açıklama yapan İnsan Hakları Savunucuları Derneği üyeleri, “Duranadam’a karşı Koşanadam” konulu basın açıklaması yaptı. Bazı üyeler açıklama sırasında yürüdü ve koşar adım oldukları yerde saydı. Çevreden geçenler ise meraklı gözlerle olan biteni anlamaya çalıştı
 
90 SENEDİR DURUYORLAR
Açıklamayı okuyan İnsan Hakları Savunucuları Derneği Genel Başkan yardımcısı Orhangazi Ergin, “90 seneden beri bu halkın önünde duran adamlar yine devrede. Bunlar, 90 sene boyunca halkın inancını özgürce yaşamasının önünde edim dik durdular. Bakmayın özgürlük şampiyonluğu yaptıklarına, ne zaman başörtüsüne özgürlük girişimi olsa, önünde durup, soluğu Anayasa Mahkemesi’nde aldılar” dedi. Derince’de ki olaylarda camide namaz kılmak isteyenlere saldırıldığını da söyleyen Ergin, “Vali ve Büyükşehir Başkanımıza halkı yatıştırıcı tutumları için teşekkür ederiz” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751