Burak Ve Halime’nin Nikahını Başkan Söğüt Kıydı

Çiftin nikahını Başkan Şener Söğüt kıydı.

Körfez Belediyesi’nde görev yapan Mehmet Fatih Yavuz ve Türkan Yavuz’un oğlu Burak, emekli imam Fahri ve Halime Gündoğdu’nun kızı belediye personeli Halime ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, şahitler arasında; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Sultanbeyli Müftüsü Hasan Erdoğan ve Orhan Yavuz’da yer aldı.

BİR ÖMÜR DEVAM ETSİN

Çiftin nikahını kıyan Başkan Şener Söğüt, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Evlilik kurumunun kutsal bir müessese olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Bir birinize olan sevginiz, saygınız, bağlılığınız bir ömür devam etsin. İlk günkü gibi gözlerinizdeki heyecan ve mutluluk eksik olmasın” ifadelerini kullandı.

KATILIM OLDUKÇA GENİŞTİ

Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün törenine katılım da yoğundu. Düğün merasimine ayrıca Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ile Genel Koordinatör Selahattin Kabadayıoğlu, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817