banner2779
banner2752
banner2750

 “Buraların kıymetini bilin”

Saha çalışmalarını her zaman önemseyen ve mesaisinin çoğunluğunu arazide geçiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşme, Uzuntarla ve Uzunçiftlik’te gerçekleştirdiği arazi çalışmalarını önceki gün de Sarımeşe bölgesinde sürdürdü. Sarımeşe Kızılcıklık Mahalle Muhtarı Kasım Bahadır, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Şafak ve mahalle temsilcisi Doğan Zengin’in de katılımı ile başkan ve ilgili birim müdürlerinden oluşan heyet mahalleleri sokak sokak gezdi. Başkan Şükrü Karabalık, gerçekleşen hizmetler sırasında gözden kaçırdıkları ve vatandaşın önemsediği eksiklikleri tespit ederken mahalle sakinleri ile belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde de bulundu.

Sarımeşe bölgesindeki incelemeleri sırasında yolların iyileştirilmesi ile ilgili taleplere olumlu yanıt veren Başkan Karabalık, “Kartepe hızla gelişen ve değişen bir ilçe. Kentsel gelişim yönünde artan inşat sektörüne orantılı alt ve üst yapı beklentileri haliyle yüksek. Alt yapı çalışması biten bölgelerde biz de üst yapı düzenlemelerini başlatmaktayız. Sizin mahallelerinizin de durumu yerinde görerek parke yol yapım programımıza almak için bu gün arazi çalışması yapmaktayız. Yollarınızı iyileştirerek nakış nakış işlenmiş şık parke yolları hizmetinize alacağız” dedi.

Kartepe Kent Merkezi Projesi ile ilgili vatandaşların soruları ile karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Türkiye’ye örnek bir proje yaptık. Proje kapsamında çalışmalar hızla sürüyor. Kartepe Kent Merkezi Projesi kapsamında kalan bu bölgede sahip olduğu değerler ile Kartepe’nin merkezi olacak. O nedenle buraların kıymetini iyi bilin” dedi. Bölgede park ve oyun alanı yapılması için planlarda yer tespitini ekiplerine yaptıran Başkan Karabalık, “Sarımeşe’ye yakışan fonksiyonel bir park ve oyun alanını da en kısa sürede kazandıracağız” diyerek bu yöndeki çalışmayı da hızlandırdı. Mahalle sakinlerinden gördüğü sıcak ilgi ile tüm yorgunluğunu ettiği sohbetler atan Başkan Karabalık’a sağladığı hizmetler için de teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751