banner2779
banner2752
banner2750

Burhan Yarar: Milli ve manevi değerlerimizden asla vazgeçmeyin!!!
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bugün, gazetemizi ziyaret etti. Kalabalık bir heyet ile ziyarete gelen Alçık, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve  Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar ile gündemdeki siyasi gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ALÇIK :  HEYECANIMIZ BÜYÜK

Sohbet niteliğinde geçen buluşmada Alçık, Burhan Yarar ve Ahmet Yarar'ı gazetemizin yeni ofisi nedeniyle tebrik ederken, "AK Partili gençler olarak, heyecanlı bir dönemden geçiyoruz. Yaklaşan genel seçimlerle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip, partimizin iktidarının devamını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

 

ALÇIK : YENİ ANAYASA ŞART

Türkiye'nin yeni bir anayasaya olan ihtiyacını da dile getiren Alçık, şöyle konuştu: "AK Parti iktidarında ülkemiz dünyaya yön veren bir ülke haline geldi. Artık gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen bir Türkiye'yiz. Bu hizmetlerin devamı için Türkiye'nin artık yeni bir anayasaya ihtiyacı vardır. Bunun için de yeterli milletvekili sayısına ulaşmak için çalışacağız. Amacımıza ulaşacağız."

 

ALÇIK : TOPLUM OLARAK BİRLİK OLMALIYIZ

Çözüm Süreci ile ilgili de görüşlerini belirten Alçık, "Türkiye'de artık güne şehit haberleri ile uyanmıyoruz. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizin farkına vardık. En büyük kazanımımız budur. Tüm etnik köken ve ırka mensup kim olursa olsun bu ülkenin bir ferdidir. Ekilen kardeşlik tohumları 7 Haziran sonrasında filizlenip meyvelerini verecektir" diye konuştu.

 

 YARAR : MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYİN.

Konukları ile yakından ilgilenen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar da, gençleri fedakarca çalışmalarından dolayı kutladı. AK Parti'nin geleceğinin gençlerle sağlanabileceğini söyleyen Yarar, "Bu aynı zamanda ülkenin de geleceği anlamına gelir. O yüzden çok çalışmalısınız. Milli ve manevi değerlerinizden asla uzaklaşmayın. En büyük ortak değerimiz maneviyatımızdır. Sizleri ayrıcalıklı kılan da budur" diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751