BÜYÜK TEHLİKE UCUZ ATLATILDI
 Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde, babasıyla birlikte otomobil kullanmak isteyen 13 yaşındaki çocuk, vitesteki arabayı çalıştırınca cadde savaş alanına döndü. Önce polis aracına çarpan araba, daha sonra da dondurma yiyen insanların yanından geçerek 5 katlı binanın girişindeki boşluğa girdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Bağdat Caddesi Numara 262’de meydana geldi. Aynı caddede oturan F. B. (13), yanında babası Birol B. Varken otomobil kullanmak istedi. F.B. park halindeki 41 E 9276 plakalı otomobilin direksiyonuna geçti ve kontağı çevirdi. Ancak, viteste olan otomobil bir anda ok gibi yerinden fırladı ve caddenin karşısına geçti. Burada, park halindeki polis ekip aracına çarpan otomobil, ters dönerek aynı hızla 5 katlı binanın girişine girdi. Bu sırada çiğ köfte ve dondurma satan cafede oturan vatandaşlar korku ile kaçıştılar. Şans eseri otomobil, insanlara çarpmadan apartman boşluğuna girdi ve burada yer alan Samet Mobilya adlı işyerinin camlarını kırıp, dükkan içini, harabeye çevirerek durabildi. Olayda şans eseri yaralana olmazken, otomobilde, işyerinde ve bina girişinde hasar meydana geldi.

Kazadan sonra baba ile oğul gözaltına alındı ve olayla ilgili ifadeleri alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817