banner2779
banner2752
banner2750

Büyükada’ya Mavi Tur Keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Denizindeki Prens Adaları’nın en büyüğü ve en çok ziyaret edileni olan Büyükada’ya her hafta sonu mavi tur düzenliyor.

  Pazar günleri yapılan Büyükada’ya yolculuk turu İzmit Marina 1 Mart Vapur iskelesinden başlıyor.

 

İZMİT’TEN BAŞLIYOR

İstanbul Büyükada’ya yolculuk turu için rezervasyon yaptıran vatandaşların yolcuğu İzmit’ten başlıyor. Büyükada vapuru Değirmendere, Karamürsel ve Darıca iskelelerinden yolcularını alarak Büyükada’ya dümen kırıyor.

 

ÇAY VE DONDURMA İKRAMI

Tura katılan vatandaşlara yolculuk sırasında dondurma ve çay ikramı yapılıyor. Müzikler eşliğinde devam eden yolculukta katılımcılar Körfez’in muhteşem atmosferinden sonra plajları, eşsiz manzarası, farklı yaşam tarzı, çam ağaçları ve nefes aldıran sokakları ile ziyaretçilerini büyüleyen Büyükada’ya ulaşıyor.

 

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜ MAVİ TURLA KUTLADILAR

Mavi turla Kocaeli’den Büyükada’ya giden vatandaşlar unutulmayacak bir gün yaşıyor. Büyükşehir’in Büyükada’ya yolculuk turuna katılan İset çifti de 37. evlilik yıldönümlerini mavi turla kutladı. Mehmet ve Zehra İset (62)  çifti 37. evlilik yıldönümünde Büyükada’yı gezdi. Kendilerine bu imkânı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek, unutamayacakları bir yıldönümü kutladıklarını belirtti.

 

DÖNÜŞ 17.00’DE

Büyükşehir’in, vatandaşların yaz döneminde haftanın yorgunluğunu atmaları, aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirmeleri için organize ettiği Büyükada’ya Yolculuk Turu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Keyifli bir yolculuğun ardından katılımcılar, birçok şaire de ilham kaynağı olmuş, her mevsim farklı bir cennet olan Büyükada’da, begonvil ağaçlarının seyrine dalıyor. Büyükada’dan kalkış ise 17.00’da yapılıyor. Yolcular bu kez gün batımı eşliğinde Kocaeli’ne geri dönüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751