banner2779
banner2752
banner2750

Büyükakın; “13 - 0 Kazanacağız”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 12 ilçede SKM programları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükakın, “2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kocaeli’de sonuç net bir şekilde 13-0 olacak. Yeniden tüm ilçeleri alarak halkımıza karşı olan hizmet sorumluluğumuzu ve hizmetkarlığımızı seçim sonrası da sürdüreceğiz. Durmadan yolumuza çok çalışarak devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

TÜM SAMİMİYETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ
Vatandaşların AK Parti belediyeciliğini iyi tanıdığını söyleyen Büyükakın “Biz samimiyetle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız bu davayı 1994 yılında gerçekleşen yerel seçimler ile tanıdı. 25 yıl önce cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul’u aldık. Vatandaşımızın bize o günden beri teveccühü değişmedi” dedi.

MEMLEKET DAVASI
Büyükakın, “Bizim davamız kişisel hırsların davası değil, memleket davasıdır. Vazifemiz, kamunun kaynaklarını kentimizin menfaatine göre büyük bir titizlikle kullanmak, ince eleyip sık dokumak. AK Parti hizmet üretiyor, vatandaşa dokunuyor, samimiyet ve gayret gösteriyor. Biz de bütün gayretimizle ve samimiyetimizle çalışarak, Kocaeli’nde 13 – 0 kazanacağız inşallah” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751