BÜYÜKAKIN; “GAZİLERİMİZ YAŞAYAN ABİDELERİMİZDİR”


AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.  Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve muharip gaziler tarafından karşılanan Büyükakın, gazilerin vatan savunmasında canlarını ortaya koyan kahramanlar olduğunu belirterek “Bizim için gaziler yaşayan abidelerdir. Siz olmasaydınız bu topraklarda böyle rahat olamazdık. Milletimiz sizlere minnettardır” dedi.


BU MİLLET SİZE MİNNETTARDIR
Ziyarette “gazilerimizin kıymetini ve değerini biliyoruz” diyen Büyükakın, “Gazilik biz Türk Milleti’ne şehitlikten sonra verilmiş en şerefli makamlardan biridir. Şehitlerimiz bu ülke için canları feda ettiler. Gazilerimiz de canlarını feda etmek için yola çıktı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için görevlerini yaptı. Allah gazilerimize hayırlı ömürler versin. Tüm gazilerimize sağlıklı yaşam diliyorum. Gazilerimiz yaşayan abidelerimizdir. Bu millet size minnettardır” ifadelerine yer verdi.


SADECE HATIRLANMAK İSTİYORUZ
Kocaeli genelinde 402 Kıbrıs gazisi, 40 Kore Gazisi olduğunu söyleyen Şube Başkanı Sağlık, “Üyelerimizle tek tek ilgileniyoruz. Devletimize Rabbim zeval vermesin. Dernek yerimizin temin edilmesinde sizin katkılarınızı da biliyoruz. Allah muvaffakiyet nasip etsin” dedi. Devamında söz alan gaziler ise “Devletin bize bazı imkanlar sağlayacağını bilmeden savaştık. Ama devletimizin bize temin ettiği indirimler için minnettarız. Bizim istediğimiz tek şey hatırlanmaktır. Sizin gibi yöneticilerin gelip bizi ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” ifadelerine yer verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817