Büyükakın İçtenlikle Cevap Verdi

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gölcük İlçe 103. Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada teşkilata “Gözümüz kulağımız sizlersiniz” diyen Başkan Büyükakın, “Vatandaşlarımızla olan irtibatınızı daha da güçlendirmenizi istiyoruz. Sizden gelecek bilgilerle mahallerimizdeki talepleri öğreniyoruz. 31 Mart seçimlerinde bizlere verdiğiniz destek başta olmak üzere ortaya koyduğunuz emekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BÜYÜKAKIN SORULARI CEVAPLADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’in de katıldığı danışma meclisinin ardından gerçekleştirilen ikinci oturumda teşkilat üyelerinin sorularını cevaplayan Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanları ve uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sorulara içtenlikle cevap veren ve Gölcük teşkilatının mahallerden aldığı talepleri dinleyen Başkan Büyükakın, “Göreve geldiğimiz gün çalışmalarımıza mahalle başkanları ve muhtarlarımızın taleplerini dinleyerek başladık. Gölcük'ün kentimizin en önemli ilçelerinden biri olduğunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Gölcüklüleri asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Hemşehrilerimizin talepleri ve önerilerini daha yakından ilgilenebilmek adına STK’larla, muhtarlarımızla ve siz teşkilâtlarımızla ilişkilerimizi sıkı tuttuk” şeklinde konuştu.

 

“BİZ BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ”

“Ekonomimizin can damarı olan esnaflarımızı her zaman ziyaret ettik ve etmeye de devam edeceğiz” diyerek Gölcük ilçe teşkilatının kent içindeki altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan eğitim ve çevre projelerine kadar birçok konuda önerilerini not alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Teşkilatlar olarak biz birliğimizi ve dirliğimizi koruyacağız. Birliğimizi ve dirliğimizi koruduğumuz müddetçe 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşabiliriz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817