BÜYÜKAKIN: “KAPIM HERKESE AÇIK OLACAK”




AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nı merkezini ziyaret etti. Vakıfta sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılanan Büyükakın, vakfın üyelerine seslenerek, “Bize gönül belediyeciliği konusunda destek verin ve her türlü konuda haberdar olmamız için bize ulaşın. Ben 1 Nisan’da belediye başkanı olacağıma inanıyorum. O zaman da kapım herkese açık olacak. Ne gerekiyorsa birlikte yapalım. Eksik gördüğünüz şeyleri o gün de bize söyleyin ki, bu vebalin altıda ezilmeyelim” dedi.

GARİP GUREBAYA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Belediyecilik anlamında yapılması gerekenleri bildiklerini, önümüzdeki dönemde belediyeciliği “gönül belediyeciliği” formatında sürdüreceklerini söyleyen Büyükakın, “Halkın içinde olarak, halkın gönlünü alarak hizmet edeceğiz. Çünkü biz Türkler; tarih boyunca gittiğimiz yere adalet götürür, zulüm varsa durdurur, garibin elinden tutarız. Allah’ın izniyle güzel nesiller yetiştireceğiz. Garip gurebaya sahip çıkacak bir belediyecilik anlayışı yürüteceğiz. Ancak bu konuda STK’lardan destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BU VEBALİN ALTINDA EZİLMEYELİM
“Biz buraya ne zaman geldiysek aynı muhabbetle karşılandık. İyi ki varsınız, iyi ki bu kente değer katıyorsunuz” diyerek Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’na teşekkür eden Büyükakın, “Ben 1 Nisan’da belediye başkanı olacağıma inanıyorum. O zaman da kapım herkese açık olacak. Kimse kenara çekilip sessiz kalmasın! Ne gerekiyorsa birlikte yapalım. Eksik gördüğünüz şeyleri o gün de bize söyleyin ki, bu vebalin altıda ezilmeyelim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817