banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKAKIN;  “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI ÖNEMSEYECEĞİZ"




AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez ilçesinde bulunan Şanlıurfa Viranşehir Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen toplantıda dernek yöneticileri ile buluştu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katıldığı toplantıda yerel yönetimlerin hizmetleri gerçekleştirmede hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile yapılan istişarenin önemine değinen Büyükakın, “Sosyal ve kültürel dokunun kaybolmaması için hemşehri derneklerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın ortaya koyduğu özverili çalışmaları önemseyeceğiz.” dedi.


KALKINMA BİR BÜTÜNDÜR
Kent genelinde kalkınmanın sadece devlet ve belediye eliyle olmayacağını dile getiren Büyükakın, “Kalkınma bir bütündür. Kalkınma sadece devlet veya belediye eliyle olmaz. Burada derneklerimize, vakıflarımıza, kulüplerimize ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da büyük sorumluluklar düşüyor. Ülkemizde özellikle Kocaeli’nde sivil toplum kuruluşu ve dernek sayımız çok fazla. Bu farklılıklarımızdan oluşan zenginliğimiz, ülkemizin ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor” ifadelerine yer verdi.

ORTAK PAYDADA BULUŞACAĞIZ
AK Parti iktidarıyla birlikte her alanda sivil toplum kuruluşları ile ortak paydada buluşulduğunu belirten Büyükakın, "Sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşehri derneklerimiz ile birlikte ortak faydada buluşmaya devam edeceğiz. Kentimizin ve ülkemizin birliğine katkıyı hep birlikte vereceğiz. Biz geleceğe güvenle bakan bir kent olacağız. Çok çalışacağız ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent ve ülke bırakacağız. Bunu da sivil toplum kuruluşları ve derneklerimiz ile birlikte başaracağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751