banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Büyükakın; “Spora ve sporcuya yatırımlar devam edecek”

Gebze’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri, antrenör ve sporcuları AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’la buluştu. Gebze Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve amatör spor kulübü yöneticileri katıldı.

SPORLA YAŞAYAN BİR ŞEHİR
Konuşmasında sporun da bina yapımı gibi bir mimariye ihtiyacı olduğunu ifade eden Büyükakın, “Tüm boyutlarıyla sporu doğru tasarlanması gerekiyor. Eğer doğru tasarlamayla başlamazsak elde etmek istediğimiz sonucu alamayız. Küçük çocuklara ilk başta temel spor eğitimleri verdikten sonra, kendilerine uygun branşlara yönlendirmeliyiz. Ardından doğru spor branşına yönlendirilen çocukların takip edilmesi gerekiyor. Elbette tüm vatandaşlarımızın profesyonel olarak sporla uğraşmasını bekleyemeyiz, ama insanların sporla yaşadıkları bir şehir oluşturmamız mümkün” ifadelerine yer verdi.

DÜNYA ÇAPINDA BİR SPOR TAKIMI
Spor konusunda gerekli tesis altyapısının sağlanmasının yanı sıra uygun öğreticilerin de olması gerektiğini kaydeden Büyükakın “Günümüzde artık şehirler birbiriyle yarışıyor. Biz de Kocaeli’ni dünyada marka şehir yapabiliriz. Kentimizin marka yönetiminin bir parçası olarak, uzun vadede olimpiyat sporcusu yetiştirmeye devam etmeliyiz. Bunların tesis ve ekonomi alt yapısının doğru yönetilmesi lazım. Kafa kafaya verip bu şehirde yapılması gereken işleri doğru planlarsak, uzun vadede olimpiyat sporcusu yetiştirmemiz, dünya çapında spor takımlarına sahip olmamız mümkündür” dedi.

HER BRANŞA DESTEK VERECEĞİZ
Kentin sporla yaşamasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini ifade eden Büyükakın, “Başkanımızın desteğiyle sporcu fabrikası haline gelen Spor Kenti Kocaeli’nde kentimizin marka yönetiminin bir parçası olarak, bu kentin sporla yaşamasına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İmkanlarımız elverdiği ölçüde seçildiğimiz günden itibaren her branşın destekçisi olmayı devam edeceğiz. Bir taraftan da sporcu gençler yetiştirerek, aynı zamanda bu kentin sporla yaşamasına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

DOĞAN HER ÇOCUK HEDEF KİTLEMİZ
Amatör spor kulübü yöneticilerine hitap eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise spor konusunda bazı dünya ülkelerinin önemli mesafe kat ettiğini belirterek “Biz spor deyince sadece futbolu anlıyoruz. Halbuki her spor dalında faaliyet gösterecek çalışmalar yapmalıyız. Bütün amatör kulüplerinin öncülüğünde spor çeşidini zenginleştirerek bütün insanlara hizmet etmeliyiz. Doğan her çocuk hedef kitlemiz olacak. İnsana hizmet merkezli bir çalışmayı hedefimize koyup, spora önem vererek hizmet üreteceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826