banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKAKIN, TUANA’DA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un yapımı devam eden Tuana Evleri 2. Etap çalışmaları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından yerinde incelendi. Yapılan çalışmaları takip eden Genel Sekreter Büyükakın, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

‘’TUANA RENK KATACAK’’

Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Tuana Evleri, Kocaeli’nin çehresine yeni bir renk katacak’’ dedi. Öte yandan Genel Sekreter Büyükakın, 1. etapta oturmaya başlayan ev sahiplerinden daireler hakkında bilgi aldı.

 

2. ETAP DEVAM EDİYOR

Kocaeli’ye yeni ve farklı bir konut projesi kazandıran “Tuana Evleri” projesinin ikinci etabında blokların temel atma çalışmaları hızla devam ediyor. Tuana Evleri 2. Etap Konutları yapımı için şantiye binaları kuruldu. 5 blokta temel açma çalışması tamamlandı, inşaat çalışmasında kullanılacak olan kule vinç ise kuruluyor.

 

FARKLI DAİRE TİPLERİ

Tuana Evleri 2. Etap Projesi, 1+1, 2+1, 3+1 olarak projelendirildi. 5 blokta toplam 445 daire yer alıyor. Daire büyüklükleri 62 m² ile 163 m² arasında değişiyor. Yapımı ve satışı devam eden konutlardan istediğiniz daireyi seçmeniz mümkün. Ödemelerde ise seçtiğiniz daire bedeline göre %25’i peşinat olarak alınıyor, kalan bedel ise anlaşmalı bankalardan kredilendiriliyor.

 

SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Proje peyzajıyla dikkat çekiyor. İçinde sosyal tesis, süs havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, açık hava spor aletleri, açık ve kapalı otopark yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751