Büyükakın, “Türkiye Küresel Emperyalizme Meydan Okuyor”

Muhtar ve muhtar adaylarına hitap eden Büyükakın, “Cumhur İttifakı ile Türkiye küresel emperyalizme meydan okuyor” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYESİ BİRLİKTE ÇALIŞMALI
Muhtar ve muhtar adayları ile sohbet ortamında buluşan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın bizi aday göstermesi, hayatımdaki en onur verici gelişmelerden bir tanesiydi. Halkımız da teveccüh ederse kesintisiz bir şekilde çalışmaya gayret edeceğiz. Kentin meselelerini biliyorum, bu konuda tevazu gösteremem. 2007 yılından itibaren 10 yıl boyunca belediyede hizmet ettim. Yapılan yasal değişiklikle Büyükşehir Belediyesi modeline geçtik. Bu modelle Kocaeli’nde ciddi kaynak tasarrufu sağlandı. Planlamalar tek elden yürütüldüğü için örneğin sadece Gebze’ye 4 milyar liralık yatırım yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri birlikte çalışırsa daha iyi olur. Takım oyununda olduğu gibi birlikte çalışmalı” diye konuştu.

ALGI YÖNETİMİ YAPMAK İSTİYORLAR
31 Mart seçimlerinin yerel seçim olmasına rağmen genel sonuçları olduğunu da belirten Büyükakın, 2030 yılında Türkiye’nin dünyanın 5’inci büyük ekonomisi olduğunu söyledi. Dünyada kaynak savaşlarının devam ettiğini de kaydeden Büyükakın “Mısır’a, Irak’a, Yemen’e demokrasi getirmek istediğini söyleyen güçler, bu ülkeleri sömürmeye devam ettiler. Bu ülkeler, Türkiye’nin güçlenmesini istemiyor. Örneğin son günlerde düşen bir uçakla ilgili İsviçre’de bir gazete Türk Hava Yolları’nın uçağının fotoğrafını kullanıyor. Bununla algı yönetimi yapmak istiyorlar” dedi. Büyükakın, bu arada gazetenin kupürünü de dinleyicilerle paylaştı.

BÜYÜK VURGUN YAPTILAR
Geçtiğimiz yıl 10 Ağustos’da yaşanan dolar spekülasyonunda, Türkiye’de faaliyet gösteren bir bankanın bir günde 120 milyon dolar kar açıkladığını da hatırlatan Büyükakın “Türkiye’ye karşı yapılan diz çöktürme operasyonlarının önemli bir kısmını bu bankalar yaptı. O gece açığa döviz aldılar, yükseldikten sonra aşağı inince dövizi satarak büyük vurgun yaptılar ve bunu bilançolarına işlediler. Hangi bankaların o gün döviz işlemi yaptığı ortada. Türkiye’ye karşı küresel emperyalizmin yürüttüğü operasyona karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı ile meydan okuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek küresel kapitalizme meydan okuyor. Bu yüzden operasyonlara maruz kalıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817