Büyükakın ve Gönül, Sanayi Sitesi Esnafıyla Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu. Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen kahvaltılı buluşma öncesi başkan adayı Gönül ve Büyükakın, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hem hayırlı işler diledi hem de kahvaltıya davet etti. Çok sayıda Sanayi Sitesi esnafının katılım gösterdiği programda konuşan başkan adayı Gönül, “Modern, ekonomisi güçlü, altyapısı sağlam, içinde vatandaşların huzur ve refah içinde yaşadığı bir İzmit için esnafımızın görüş ve önerileri çok önemli. Bizlerde bu görüşleri bir mimar gözüyle değerlendirip İzmit Sanayi Sitesi Esnafımıza en faydalı olacak şekilde geri kazandıracağız. Fikirlerimizi birleştirerek en doğrusu ve en güzeli için çalışacağız.” dedi.

ZORLA DÖNÜŞÜM OLMAZ, RIZANIZ İLE OLUR
“Bu salondaki enerjiden arkamızda olduğunuzu ve bizleri desteklediğinizi hissediyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Son 15 yılda Kocaeli’de çok ciddi işler yapıldı. Belediyeler ortak akılla yönetildiğinde ve takım oyun oyunu oynandığında büyük başarılar getirir. Bir takım oyunu oynanması gerekiyor. Üstte başka belediye altta başka bir belediye olursa koordinasyon sıkıntısı olur. Uyum ve koordinasyonun daha güzel olması için İzmit’te Sibel Hanım’a, Büyükşehir’de bana destek olmanızı istiyorum. Vatandaşın istemediği ve gönlünün razı olmadığı projelere girmeyeceğiz. Zorla dönüşüm olmaz, rızanız ile olur. Sizler isterseniz yapılırşeklinde konuştu.

BU İŞLER TECRÜBE İSTER
Başkan adayı Büyükakın’ın ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Milletimiz ile olan gönül bağlarımızı her zaman koparmadan devam ettirme gayreti içinde olduk. İzmit için büyükşehirimiz için kim dertlendi ise, kim taş üzerine taş koyduysa huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bu iş bilgi ister, tecrübe ister. AK kadrolar olarak bizim bu işte birikimimiz tamdır. Çünkü bizim ustamız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 102 mahallemize eşit ve adil hizmet götürebilmek için mahalle meclisleri yaparak sizleri dinleyeceğiz. Bu projeyi sanayi sitemizde de esnaf meclisi olarak yapacağız inşallah. Oturalım hep beraber hem yerinde denetim hem de yerinde yönetim yapalım” diye konuştu.

HER ZAMAN GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bizler İzmit’te hiçbir insanımızı ayırmadan herkesin başkanı olacağız. Küçük dokunuşlar ile büyük farklar yaratacağız. Büyükşehirimizde Tahir Büyükakın ve hükümetimizin destekleri ile İzmit’i kazandıracağız. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği diyoruz. Bu makamlar gelip geçicidir. Mühim olan gök kubbe altında hoş bir seda bırakmaktır. Her zaman yan yana gönül gönüle olacağız. Sizler bana değil ben sizlere ulaşacağım. Sizlerin rızanız olmadan hiçbir şeyi yapmayacağız. Fikirlerimizi birleştirerek en doğrusu ve en güzeli için çalışacağız. Heyecanımıza heyecan, gücümüze güç kattınız. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817