banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKAKIN YENİ OTOBÜSÜN DİREKSİYONUNA GEÇTİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşıma sınıf atlatacak yeni otobüsleri yola koyuluyor. Doğalgazlı, kütüphaneli, bisiklet aparatlı otobüslerin test sürüşünü ise Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptı. Direksiyonuna geçen Genel Sekreter Büyükakın, otobüsü büyük ustalıkla kullandı.

 

YENİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKIYOR

Büyükşehir’in Bursa’daki Karsan firmasından aldığı 200 adet otobüsün 60 araçlık ilk etabı 12 Ekim Pazartesi gününden itibaren belirlenen hatlarda çalışmaya başlayacak. Genel Sekreter Büyükakın, şehir içi yolculukları keyfe dönüştürecek olan otobüslerde kütüphane ve bisiklet aparatları takıldıktan sonra inceleme yaptı.

 

BÜYÜKAKIN’DAN TEST SÜRÜŞÜ

Bir ara yeni otobüsün direksiyonuna da geçen Genel Sekreter Büyükakın, Büyükşehir Hizmet Binası önünde araçla test sürüşü yaptı. Genel Sekreter Büyüakın, Euro 5 motorlu ve doğalgazlı otobüsü ustalıkla kullandı.

 

KONFOR VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Araçların özellikleriyle ilgili Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar’dan detaylı bilgi alan Genel Sekreter Büyükakın, ‘’12 Ekim Pazartesi günü seferlere konulacak otobüslerimizle halkımıza güvenli, konforlu ve huzurlu yolculuklar diliyoruz. Yeni otobüslerimizi alırken Kocaeli halkımızın rahat ve güvenli bir yolculuk yapması için her şeyi titizlikle inceledik’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751