banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKŞEHİR, 17 GÜNLÜK KAPANMADA 100 BİN KOLİ DAĞITIYOR

 

Tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınının ortaya çıkmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vakit kaybetmeden bir yandan salgınla mücadele sürecini başlatmış, bir yandan da kısıtlamalardan etkilenen vatandaşlara yardım kampanyasını hayata geçirmişti. Tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı süreçte de Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara yardım kolisi dağıtmaya devam ediyor.

 

AİLELERE DESTEK

Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayan yeni varyantları sonrasında artan bulaşıcılığıyla birlikte salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla hâlihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçildi. Salgının başladığı ilk günden beri vatandaşların mağdur olmaması için çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma süresince de vatandaşlara erzak kolisi dağıtıyor.

 

100 BİN KOLİ

Salgın sürecinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar Kocaeli genelinde binlerce aileye erzak desteği verildi. Bu kapsamda geçici olarak kapanan işyeri esnafına, kapanan işyerlerinde çalışanlara, geçici olarak ekonomik zorluk çekenlere ve Covid 19 salgınından dolayı evinde karantina altında olan vatandaşlara binlerce erzak kolisi dağıtıldı. Tam kapanma döneminde de devam eden bu hizmet ile 100 bin adet erzak kolisi dağıtımı hedefleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751