banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Büyükşehir Belediyesi Encümende kiralama ihaleleri yapıldı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Gölcük, İzmit ilçelerindeki yerlerde kiralama ihaleleri yapıldı.

 

KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI

İzmit Kozluk Mahallesi S. Dervişoğlu Caddesi No: 42 Sekapark 1. Etap Tranbolin ve Şişme oyun gurubu açık teklif kiralama ihalesini sezonluk 8 bin 400 TL+ KDV ile Tahir Erdeniz kazandı. Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi İ. Teknik ve End. M. Lisesi Önü Yürüyüş Yolu Kenarı Taksi Durak yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 1070 TL+ KDV ile Sezai Denli- Ahmet Kalender ortakları aldı. İzmit Kemalpaşa Mahallesi Fuar Alanı Açık Hava Fotoğraf Çekim Alanı açık teklif kiralama ihalesini de 5 aylığına 2 bin 550 TL+ KDV ile Necat Keskin kazandı.

 

GÖLCÜK’TE KİRALIK İŞYERLERİ

Haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısında kiralama ihalelerinde Gölcük Saraylı İş Merkezi 1. Katta bulunan iş yerini aylık 1150 TL+ KDV ile İsminaz Demir alırken, Gölcük-Örcün İş Merkezi 14 No’lu iş yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 160 TL+ KDV ile Hafiz Öncü kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826