banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BÜYÜKŞEHİR, ÇAĞIN GÖZ İLE PROTOKOL İMZALADI
  

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile Özel Çağın Göz Hastanesi Tanıtım Sorumlusu Feyza Dalyanoğlu’nun katıldığı tören ile Büyükşehir Belediyesi ve Özel Çağın Göz Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

AYRICALIKLI HİZMET

Büyükşehir Belediyesi kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği protokol anlaşmaları ile personel ve birinci derecede akrabalarının daha kaliteli hizmet almasını sağlıyor. Eğitim kuruluşları, özel hastanelerin yer aldığı bu anlaşmalara bir yenisi eklendi.

 

ÖZEL ÇAĞIN HASTANESİ

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda imzalanan protokol ile belediye personeli Özel Çağın Hastanesi’nde hizmet alabilecek. İmzalanan protokol Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerinde çalışan tüm personelle birinci dereceden yakınlarını kapsıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826