BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARINA TELEFONDA ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi personeli, sekreterler, santral görevlileri ve çözüm masası çalışanlarına “Telefonda etkili iletişim” konulu eğitim semineri verildi. Belediye toplantı salonunda yapılan eğitim semineri, uzman Çağrı Gülsoy tarafından verildi.

 

TELEFONLA İLETİŞİM DAHA ZORDUR

Çağrı merkezi çalışanlarının vatandaşlarla telefonda ve yüz yüze karşılaştıkları iletişim sorunlarıyla ilgili yaşadıklarını aktardıkları eğitim seminerinde, gerek telefonda gerekse yüz yüze iletişim etkili kurulabilmesi için yapılması gerekenler katılımcılara aktarıldı. Vatandaşların istek ve şikayetlerini alırken onlara isimleriyle hitap etmenin önemini vurgulayan Gülsoy, telefonla iletişimin yüz yüze iletişimden daha zor olduğunu belirtti.

 

VATANDAŞLA BİREBİR İLETİŞİM

Telefon görüşmelerinde uyulacak genel kurallar, kurum imajını korumak, sesi doğru kullanma, nezaket kuralları, soru sormayı öğrenmek ve vatandaş şikayetlerini yönetmek konularında katılımcılara bilgiler aktaran uzman Gülsoy, vatandaşla telefonda ve yüz yüze iletişim kuran Büyükşehir Belediyesi personelinin vatandaşların şikayet veya taleplerini ne şekilde karşılayacakları konusunda verimli bir eğitim verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817