BÜYÜKŞEHİR İLE DÜNYA GÖZ ARASINDA PROTOKOL
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri Dünya Göz Hastanesinde indirimli olarak tedavi ve muayene olabilecek.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI İMZALADI

Protokol imza töreni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un makamında gerçekleştirildi. Dünya göz İzmit Müdür Yardımcısı Sevim Aydın ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş tarafından imzalanan protokolle hayata geçti.

 

TÜM PERSONEL VE AİLELERİ

Yapılan protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Okumuş, “personellerimizin gözle ilgili rahatsızlıklarında muayene ve tedavi süreçlerinde indirimden yararlanabileceği bir protokol imzaladık. Hayırlı olmasını diliyor, Dünya Göz Hastanesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Dünya Göz Hastanesiyle imzalanan protokol gereği Büyükşehir Belediyesinde çalışan tüm personel ve aileleri indirimli olarak Dünya Göz Hastanesinde tedavi edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817