BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR YÖNETİMİ  İLK TOPLANTISINI YAPTI
 Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla göreve gelen Dr. Ali Yeşildal başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Antikkapı’da gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Dr. Ali Yeşildal başkanlığındaki yönetim kurulunda Antikkapı A.Ş. Genel Müdür İslam Yücel ikinci Başkan, Fatih Özkaraaslan ise Genel sekreter oldu.

 

Yönetim 13 isimden oluşuyor.


Geçtiğimiz dönemden bir çok ismin yeniden görev aldığı yönetim kurulu 13 isimden oluşuyor. Yeni yönetim kurulunda Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Raşit Fidan, Mali İşler Daire Başkanı Hamza Bakkal, Sağlık Sosyal İşler Daire Başkanı Bekir Köksal, İtfaiye AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Veteriner Şube Müdürü M.Feyzi Karabıyık, Gebze Özel Kalem Hüseyin Coştur,Hasan Yılmaz, Fikret Yıldız, Ömer Bahadır Özyılmaz görev aldı.

 

Omuz Omuza Vereceğiz


Toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerinin branşları belirlenirken, branş koordinatörlerine de görevleri dağıtıldı. Toplantıda yeni dönem bütçeleri belirlenirken, gelecek yıl ki spor branşlarındaki hedeflerde masaya yatırıldı. Toplantı sorası kulübün yeni çalışmaları ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal, “Türkiye’nin marka kulüplerinden biri olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün bu dönemde güçlü bir yönetim kurulu var. Görevi devraldığımız İslam Yücel’le birlikte omuz omuza vererek mesaimizi daha da fazla harcayarak bu çıtayı yükseltemeye çalışacağız. Kulüp başkanımız İslam Yücel emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu başarılı ekibimizle birlikte kulübümüzün öncelikli hedeflerinden biride sporu tabana yaymak olacak.”dedi.

 

Performans Odaklı Spor


Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Balkanı Dr.Ali Yeşildal, “Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübümüzde bir çok branşta ulusal ve uluslar arası başarılara imza atmış sporcularımız bulunuyor. Sayın başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun 2004 yılında belirlediği vizyon çizgisi içerisinde kulübümüz bugünlere geldi. Bu noktada bir çok ilklere de imza attı. Kağıtspor kulübü performans odaklı spor faaliyetlerinde geçmişte olduğu gibi bu dönemde devam edecek. “dedi.

 

Türkiye’nin sporda marka kenti


Dr.Ali Yeşildal “Bunun dışında kentimizin spor kültürüne uygun branşlara ağırlık vereceğiz. Özellikle belirtmemiz gerekirse bunların başında Güreş, İzcilik, Yüzme, Atlı sporlar, engelli spor branşları ve Okçuluk sporlarında desteklerimiz artacak. Bu projelerin dışında Gençlik merkezilerinde sportif çalışmalara ağırlık vererek Kocaeli’nin yeni dönemde sporda Türkiye’nin sporda marka kenti olmasını sağlayacağız. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir Kağıtspor kulübü olacağız. ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817