BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPORLU JUDOCULAR MİLLİ TAKIMI ZİRVEYE TAŞIDI

 

 

25. Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Kupası Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapıldı. Türk Judosunun kurucuları arasında yer alan Nazım Canca adına geleneksel olarak 25 yıldır aralıksız yapılan organizasyonun bu yıl ki müsabakalarına; 23 ülkeden, 142 kadın, 223 erkek olmak üzere toplamda 365 judocu katıldı. Ülkemizi, 76 erkek ve 68 kadın judoda temsil etti. Önemli turnuvaya ilimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü judocuları da katılarak milli takım adına mücadele etti.

 

7 MADALYA KAZANDILAR

İlimizden turnuvaya katılan Kağıtsporlu judocular milli takımımız adına 5’i altın, 2’si gümüş olmak üzere toplam 7 madalya kazandı. Mavi beyazlı milliler sergiledikleri üst düzey performans ile milli takımımızı genel klasmanda zirveye taşıdı.

Mavi beyazlı judoculardan; 40 kiloda Müberra Güneş , 48 Kiloda Buketnur Karabulut , 50 Kiloda M. Ali Demirel, 66 Kiloda Umalt Demirel +90 Kiloda Ömer Kemal Aydın 1. olmayı başardı. 50 Kiloda Emirhan Karahan ve 44 Kiloda Merve Azak ise 2. Oldu.

 

MAVİ BEYAZLILAR AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN İDDİALI

Oldukça çekişmeli geçen turnuvada müsabakaların ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Judo Koordinatörü Galip Şentürk ‘Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un spor altyapısına verdiği önem ve gösterdiği özen sayesinde bugün judo milli takımımız adına 7 madalya kazandık. Judocularımızın aynı performansı Haziran ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında da sergileyeceğinden hiç şüphem yok’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817