Büyükşehir kendi asfaltını kendi üretiyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yol çalışmaları için kendi asfaltını kendi üretiyor. Kent genelinde yeni yapılan ve bozulan yollar için kullanılan asfalt üretimini bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla üçte bir oranda arttırarak 180 bin tona çıkarttı. Şantiyede üretilen asfalt kentin dört bir yanında kullanılıyor.

 

EN ÜCRA KÖŞELERE GÖTÜRÜLÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından aylık ihtiyaca göre üretilen sıcak asfalt, Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra 12 ilçe belediyesine de dağıtılıyor. Şantiyede üretilen asfalt böylece Büyükşehir ve ilçe belediyelerince değerlendiriliyor. Kentte köylerin en ücra köşelerine kadar ulaştırılan asfalt çalışmaları kentte rahat ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor.

 

NUMUNELER LABAVATUARDA İNCELENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Asfalt Üretim Şantiyesi’nde kalite kontrolüne büyük önem veriliyor. Asfaltta kullanılacak malzeme seçimi ve kullanılacak malzeme miktarları gibi pek çok konu titizlikle takip ediliyor. Gün içersinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’ne bağlı Araştırma Laboratuvar ekiplerince numune alınarak kalitenin süreklilik arz etmesi sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817