banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE HAVAYOLUYLA CENAZE HİZMETİ İÇİN TEKLİF SUNULACAK
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı 11 Şubat Perşembe günü saat 15.00’te yapılacak. Fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek meclis toplantısında 108 gündem maddesi görüşülecek. Toplantıda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’nın uzak mesafedeki illere yapılacak cenaze nakilleri için THY ile arasında yapılacak Havayolu Cenaze Taşıma Hizmeti Protokolü ile ilgili teklifi de görüşülecek.

 

THY İLE PROTOKOL TEKLİFİ

Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı 108 gündem maddesi ele alınacak. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’ndeki örnek çalışmalarından Cenaze Nakil Hizmetleri ile ilgili teklif görüşülecek. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı’nın vereceği teklif maddesi uzak mesafedeki illere yapılacak cenaze nakilleri için, THY ile arasında yapılacak Havayolu Cenaze Taşıma Hizmeti Protokolü ile ilgili olacak.

 

ŞEHİT SAVCININ İSMİ YAŞATILACAK

Meclis toplantısında ayrıca İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın Darıca’da yeni yapılacak yola, İstanbul Adliyesi'nde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verilmesi teklifi de görüşülecek. Şehit Mehmet Selim Kiraz Caddesi adını taşıyacak yol, Cami Mahallesi’nde Tuzla Caddesi’nden sahile ve Aslan Çimento Fabrikası’na bağlantıyı sağlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826