banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Büyükşehir Obeziteye Savaş açtı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü 2014 yılının ilk on ayında 157 seansta 9772 kişinin katılım gösterdiği obezite ve güvenli gıda tüketimi eğitim düzenledi.Bu eğitimler Kur’an Kursları,Bilgi Evleri,Okullar ve Veli Eğitim merkezlerinde eğitim düzenlendi.

 BİLİNÇLİ BESLENME SAĞLIKLI NESİL

Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen eğitim kapsamında yeterli ve dengeli beslenmenin vücudumuza sağladığı katkılardan söz edildi. Dengeli Beslenme tarzının oluşturulması ve hareketli yaşam tarzının sağlığımız açısından önemine dikkat çekilen seminerlerde bilinçli beslenme ve kaliteli yaşam ile ilgili broşür ve kitapçıklar dağıtıldı.

 EĞİTMENLER İSTANBUL BESLENME BİENALİNE KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen eğitimleri veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü eğitmenleri İstanbul’da gerçekleştirilen Beslenme Bienaline dinleyici olarak katıldı. Bienalde Obezite ve diyabet gibi bulaşıcı olmayan metobolik hastalıklarının sadece hareketli yaşam tarzı ve güvenli beslenmeyle engellenebileceğinin altı çizildi. Ayrıca İnternet ve Medya’da yer alan temeli olmayan bilgilere itibar edilmemesi gerektiğinin belirtildiği basın yayın kuruluşlarının daha duyarlı olması gerektiği belirtildi.

 EĞİTİM ALMAK İÇİN BAŞVURABİLİRSİNİZ

Sağlık ve Beslenme ile ilgili konularda eğitim almak, çalışanlarını bilinçlendirmek isteyen kurumlar ve sivil toplum kuruluşları www.kocaeli.bel.tr adresinden çözüm masası ya da 444 11 41 Büyükşehir Çağrı Merkezi aracılığı ile başvuruda bulunabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826