banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir Olimpik Buz Tesisi sezon açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spor alanındaki en önemli tesislerinden biri olan Olimpik Buz Tesisleri yarından itibaren (Çarşamba)yeni sezonu açıyor. Kocaeli’nin yanı sıra uluslararası müsabakaların da en önemli adresi olan tesis yeni sezonda yenilenmiş haliyle sporseverlere hizmet vermeye devam edecek.

TESİSTE BAKIM ÇALIŞMASI

Olimpik Buz Sporları tesisi yaz boyunca ciddi bir bakımdan geçti. Tesiste başta teknik olmak üzere diğer tüm konularda yenileme çalışmaları yapıldı. Sezon boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması için önlemler alındı. Tesiste bulunan soyunma, doping ve kurutma odalarının bakım onarımı ile pistin boardlarının bakımı yapıldı. Tesisin elektrik aksamı elden geçirildi.

ZAMBONİ ARACI YENİLENDİ

Öte yandan buz pistlerin adeta olmazsa olmazı Zamboni aracı da bakım gören unsurlar arasında yer aldı. Olimpik buz pateni sahalarında buz yüzeyini düzeltmede kullanılan Zamboni aracının tüpleri yenilendi. Ayrıca sahadaki skorboardun önüne koruma ağı yapıldı. Soğutma sisteminin komple bakım ve izolasyonu tamamlandı.

ULUSLAR ARASI MÜSABAKALARA HAZIR

Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Tesisleri yapılan bakım ile sezondaki ulusla arası müsabakalar için de hazır hale geldi. Bilindiği gibi tesis başta Buz Federasyonu olmak üzere ulusla arası müsabakalarda Türkiye’de ilk akla gelen tesis olmakla tanınıyor. Tesis yenilenmiş haliyle bu sezon da Türkiye’yi gururla müsabakalarda temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751