banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir Personelinden Kızılay’a Kan Bağışı

Kan bağışları genel olarak ülke çapında soğuk kış aylarında azalıyor. Azalan kan stoklarının arttırılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde “Kan Bağışı Kampanyası” düzenleniyor. 25 – 26 Şubat tarihlerindeki etkinlik kapsamında ana hizmet binasında, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından Kızılay’a kan bağışı yapılıyor.

 

PERSONELDEN KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Kızılay Kocaeli Şubesi tarafından kan bağışlarının azalması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesine gelen talep üzerine ana hizmet binasında “Kan Bağışı Kampanyası” başlandı. Meclis Salonu önünde başlayan etkinliğe Büyükşehir Belediyesi personelleri kan bağışlarıyla büyük destek verdi. 25 – 26 Şubat tarihleri arasında devam eden kan bağışı etkinliğinde ayrıca kök hücre bağışları da yapılıyor.

 

KIŞ AYLARINDA KAN STOKLARI AZALIYOR

Kızılay ülke genelinde sağlık kuruluşlarının kan ihtiyacını karşılıyor. Özellikle kış aylarında kan bağışlarının azalması, kan stok seviyelerinin azalmasına neden oluyor. Kızılay ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyası ile kana ihtiyacı olan vatandaşların, gerekli olan kanları bulabilmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751