banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir sağanak yağış için teyakkuzda
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Bölgesi’nde birkaç gündür devam eden ve önümüzdeki günlerde de etkili olması beklenen sağanak yağışlar için tedbirlerini aldı. Büyükşehir, meteorolojinin uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve fırtınaya karşı İtfaiye, İSU ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir ekip kurdu. Acil durumlar için hazır olan ekipler, sorun yaşanan bölgelere anında müdahale ediyor.

OLASI FIRTINA VE SELE KARŞI

Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, meteorolojinin Marmara Bölgesi için uyarılarını da dikkate alarak, su baskını ve fırtınaya karşı bir ekip kurdu. Olası sel ve fırtınanın zararlarını en düşük seviyede tutmak için tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. Gerektiğinde takviyenin de yapılabileceği acil durum ekibi, yine fırtınada etkilenen ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbirlerini aldı.

400 PERSONEL HAZIR BEKLİYOR

Kocaeli’de özellikle Başiskele ve Kartepe bölgelerinde yoğun tedbir alan ekipler, 12 araç ve 30 personel ile sahada çalışıyor. Gerek duyulması halinde 400 personelin olaylara müdahale için teyakkuzda bekletildiği belirtiliyor. Öte yandan Bulvar mevkiinde İSU’nun yaptığı kolektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek.

ARTIK SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞMUYOR

Daha önce aşırı yağmurlarda zor anlar yaşatan bazı noktaların ıslah edilmesi ile herhangi bir su taşkını ve vatandaşların ulaşımını engelleyecek su birikintileri oluşmadı. Bulvar mevkii ile kavşağı, Yahya Kaptan girişi, Otogar önü gibi noktalarda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Hayata geçirilen önlemler sayesinde ulaşımda da bir sıkıntı yaşanmadı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751