BÜYÜKŞEHİR STAJYERLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ ALDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Büyükşehir bünyesinde staj yapacak öğrencilere oryantasyon eğitimi düzenledi. Eğitimde, Büyükşehir Belediyesi işleyişi ve iş sağlığı, güvenliği konularında bilgiler verildi.

 

ORYANTASYON EĞİTİMİ

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından verilen oryantasyon eğitimde 2015-2016 eğitim-öğretim dönemindeki kış stajyerlerinin tamamı katıldı. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde İnsan Kaynakları Şube Müdürü Dr. Osman Gür, stajyerlere Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bilgiler sundu.

 

UYULMASI VE BİLİNMESİ GEREKENLER

Dr. Osman Gür, öğrencilere Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek staj süresi içinde uyacakları kuralları ve sorumluluklarını bildirdi. Gür, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin idari ve yerel yapılanmasındaki yeri ve hiyerarşik yapılanması, ast-üst ilişkileri, organizasyon şeması, halkla ilişkiler, ana faaliyet konuları ve hedefleri stajyer öğrencilere aktardı.

 

İS SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Öte yandan İSG Uzmanı Züleyha Yazıcı tarafından ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verdi. Yazıcı, eğitimde anlatılan kurallara yeterince önem verilmediği taktirde telafisi mümkün olmayan sonuçlar meydana geldiğini belirtti. Öğrencilerin çalışma ortamlarında güvenli bir şekilde çalışmaları ve tecrübelerini en iyi şekilde artırabilmeleri için iş sağlığı ve iş güvenliğinin önemi,  işyeri riskleri,  iş kazalarının nedenleri ve alınan önlemler hakkında bilgi verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817