BÜYÜKŞEHİR STAJYERLERİNE ‘’GELECEĞİN ANAHTARI’’ SEMİNERİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi stajyerlerine “Geleceğin Anahtarı” konulu eğitim semineri verildi. Eğitim direktörü Selamı Kaplan tarafından verilen eğitimde stajyerlere hayatta başarılı olmak için izlenecek yol ve yöntemler konusunda bilgiler aktarıldı.

 

BAŞARIYA GİDEN YOL

Başarıya giden yolun ne olduğu, kişisel gelişim ve geleceğe dair açık hedef koymanın gerekliliğini vurgulayan Kaplan, çağımızın başarı sorunun nedenlerini, sonuçlarını ve bugünkü başarı skalasını verdiği örneklerle aktardı.Eğitim direktörü Selamı Kaplan, Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda yapılan eğitim seminerinde, genç stajyerlere hayatta belirli bir hedeflerinin olması ve bu hedefe ulaşmak için çalışmak gerektiği tavsiyesinde bulundu. Elinizdeki imkânları doğru kullanın diyen eğitim direktörü Selami Kaplan, teknolojinin getirdiği faydaların zarara çevrilmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

 

GÜNÜNÜZÜ İYİ DEĞERLENDİRİN

Kendi aile yaşamı ve tecrübelerinden örneklerle stajyerlere seslenen Kaplan, “Bu gününüzü iyi değerlendirin. İş hayatınızda ve günlük hayatınızda uygulayacağınız öz yönetim, ilişki yönetimi, insan yönetimi ve iş yönetimi konusundaki bilgilerle hayatta büyük kazanımlar elde edersiniz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817