Büyükşehir, Tarım ve hayvancılık Fuarı’nda

TARIM VE HAYVANCILIK FUARI

Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde tarım ve hayvancılığı geliştirmek amacı ile görev verdiği veteriner hekim ve ziraat mühendisleri hizmetlerine devam ederken yeni gelişmeleri de yakından takip etmeyi ihmal etmiyor. Köylerdeki tarım ve hayvancılığın verimini artırmak amacı ile 2009 yılından itibaren hizmet veren uzman personel bu amaçla 5. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

 

29 ÜLKEDEN 603 FİRMA İLE GÖRÜŞÜLDÜ

8 salon ve açık alan ile birlikte 70 bin m² den oluşan, 29 ülkeden 603 firmanın katıldığı fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde görevlendirdiği ziraat mühendisi ve veteriner hekimler çiftçiler ile birlikte stantları ziyaret etti. Köylerdeki vatandaşlarıa daha yararlı olabilmek ve son gelişmelerden haberdar edebilmek için fuarda hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, mekanizasyon, veterinerlik hizmetleri, zirai ilaçlar, seracılık, fide, fidan ve sulama teknolojileri gibi konularda bilgiler alındı.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817