BÜYÜKŞEHİR TIRI KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan aktarma tırı, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolunca yoldan çıktı ve karşı şeride geçti. Kaza sırasında bir fabrika servis aracı da tıra çarptı, ucuz atlatılan olayda yaralanan olmadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 34 UZ 6373 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait aktarma tırı, Ankara istikametine giderken Rota Işıklar mevkiinde kaygan olan yolda kaydı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan tır ortadaki bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti ve şarampole indi.

Bu sırada arkadan gelen ve bir fabrikanın işçilerini taşıyan B.D idaresinde ki 41 P 1590 plakalı yolcu midibisü de aniden yaşanan olayda duramayarak tıra vurdu. Kazada yaralanan olmazken şarampole inen tırda önemli oranda maddi hasar meydana geldi. Tırın karşı şeride geçişi sırasında yolun boş olması yaşanabilecek bir faciayı önledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817