banner2752
banner2750
banner2776

Büyükşehir Tüm Ekipleriyle Teyakkuzda

 

Büyükşehir tüm ekipleriyle teyakkuzda


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışında vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için tüm ekipleriyle teyakkuzda. Kocaeli’nin her köşesinde tüm ekipleriyle sahada yer alan Büyükşehir, bir yandan kar yağışı nedeniyle özellikle yüksek kesimlerde ve köylerde yolların açık kalması için mücadele ederken, bir yandan da günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için çaba gösteriyor.

 

YOLLARDA TUZLAMA VE KÜREME

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın anlık olarak takip ettiği çalışmalarda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Karla Mücadele Ekipleri özellikle yüksek kesimlerde tuzlama ve küreme çalışmalarının yanı sıra yol açma çalışması yapıyor. Fen İşleri ekipleri yolda kalan vatandaşlara da yardımcı oluyor. Halen Kocaeli genelinde kent merkezinde, ilçelerde ve köylerde kapalı yol bulunmuyor.

 

YAYA ÜSTGEÇİTLERİ TEMİZLENDİ

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de yaya üst geçitlerinde, köprülerde ve otobüs duraklarında olası kazaların önüne geçmek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla solüsyon ve temizlik çalışmaları yapıyor. Ekiplerin çalışmalarıyla vatandaşlar yaya üstgeçitlerini, merdiven ve asansörlerle durakları güvenle kullanıyor.

 

ULAŞIMDA SORUN YOK

UlaşımPark ve Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı yolcu otobüsleri de kent genelinde ulaşımın aksamadan devam etmesini sağlıyor. Kent merkezleri, ilçeler ve kırsal alanlarda Büyükşehir otobüsleri sorunsuz bir şekilde yolcularını taşıyor.

 

ZABITA 7/24 GÖREV BAŞINDA

7/24 kentin her köşesinde hizmet veren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli ise kar yağışının başladığı akşam saatlerinden bu yana fedakârca görev yapıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların bu soğuk kış gecelerinde sokakta kalmaması için şehri köşe bucak dolaşan Zabıta ekipleri, vatandaşların yolda mağdur olamaması için de mücadele ediyor. KOÜ Umuttepe Hastane yolunda tedbir alan Zabıta ekipleri, bir yandan yolun güvenliğini sağlarken bir yandan da sürücülerin araçlarıyla ilgili sorun yaşamaları durumunda müdahalede bulunmak üzere çekici araçlarını konuşlandırmış durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680