Büyükşehir yasası ile belediyeler güçlendi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe'de sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri, cami dernekleri, spor kulüpleri başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi. Kartepe’de organize edilen kahvaltıda Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti İl yöneticisi Orhan Arıkan, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Ak Parti Kartepe SKM Başkanı Muharrem Top, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: İNSANA DEĞER VERDİK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti döneminde çıkan Büyükşehir yasasıyla birlikte, belediyelerin daha güçlü hale gelmesinin önünün açıldığını belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, "Başbakanımızın belediye başkanlığından gelmesi Türkiye için bir şans, bir milattır. Büyükşehir olmamızla birlikte hizmetlerin tek elden yapılması kaliteli, nitelikli bir belediyecilik yapılmasının önünü açmış oldu. Kocaeli eski Kocaeli, Kartepe artık eski Kartepe değil. Ak Parti iktidarı ile her şey değişti. Neden? İnsana değer verdik. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışıyla, Türkiye'de il ve ilçeler aldıkları hizmetlerle dünyada gıpta ile bakılan yerler konumuna geldiler. Bunu hep birlikte başardık" dedi.

 

KARABALIK: “ÇALIŞTIK. DAHA DA ÇALIŞIYORUZ.”

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın selamlama konuşmasının ardından Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık söz aldı. Sivil toplum kuruluşlarıyla, hem şehri dernekleriyle, her yöreden, her kültürden insanlarımızla "Kartepe olduk, Kartepeli olduk" diyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Göreve geldiğimizde 70.200 olan nüfusumuz bu gün 103 bin dolayında. Bu da 103 bin insanın gönlünü kazanacak, hayr duasını alacak hizmeti üretmek anlamına geliyor. Çalıştık. Daha da çalışıyoruz. Memnuniyetler tesadüfi değildir. Üçlü olsun güçlü olsun sloganıyla çıktığımız bu yolda sağanak sağanak devam eden hizmetlerin sürmesi için desteklerinize ihtiyacımız var" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817